Lees hier het gesprek met onze voedingsexperts van Green Harvey.

Voedingsexperts van Green Harvey

 

Onze voedingsexperts Esmee & Karlijn! Lees hier hoe hun werkproces met Green Harvey is verlopen en wat belangrijk was om de beste kwaliteit te garanderen.

 

Over ons

 

Wij zijn Esmee en Karlijn, productontwikkelaars afgestudeerd aan de Wageningen University & Research. Vanuit onze passie voor gezond en lekker eten hebben wij tijdens deze opleiding onszelf ontwikkeld. Daar hebben we brede basis aan kennis opgebouwd over ingredienten, hun functionaliteit, werking in het lichaam en algehele gezondheid. Voor ons is het daarom van belang dat ieder product dat wij ontwikkelen voldoet aan de hoogste eisen. Gezondheid, functionaliteit, oplosbaarheid en stabiliteit zijn hierbij erg belangrijk! En niet te vergeten: heel erg lekker :) 

 

Receptontwikkeling

 

Vanuit deze basis zijn wij begonnen aan het ontwikkelen van de vegan eiwitpoeders voor Green Harvey. Het uitgangspunt was een zo natuurlijk mogelijk product, met gezonde ingredienten en lekkere smaak.

 

De combinatie van erwten eiwit en bruine rijst eiwit zorgt voor een goed aminozuurprofiel en de eiwitpoeders bevatten alle macro nutriënten. Elk product bevat maca poeder en een enzymenblend. Ook zijn de producten gezoet met stevia dat is gewonnen uit planten. Al met al, zijn wij erg tevreden met het eindresultaat en hopen dat jullie er net zo van genieten als wij!

 

Lees hier onze blog over Stevia.