Hoe krijg ik meer spiergroei? Lees hier alles over hoe jij meer spiergroei kan verwezenlijken en de resultaten kan behalen die jij voor ogen hebt.

Hoe krijg ik meer spiergroei?

 

Ontdek hoe en waarom eiwitpoeder zo'n goede werking heeft op spiergroei! 

Ken je dat, je koopt de beste supplementen voor jouw lichaam en sportdoelen maar weet eigenlijk niet wat de producten nou eigenlijk voor werking hebben op jouw lichaam. Daarom lees je hier alles wat je moet weten over de werking van eiwitpoeders, zodat jij je sportdoelen op de beste manier kan behalen!

 

Basis van eiwitpoeders

 

Elk eiwitpoeder heeft 1 à 2 ingrediënten dat de basis vormt van elk eiwitpoeder. Denk hierbij aan bruine rijsteiwit of erwten eiwit. De eiwitpoeders van Green Harvey bevatten beide ingrediënten als basis. Dat zorgt voor:

 

Bruine Rijsteiwit > Stimuleert spiergroei en herstel. Het reguleert de bloedsuikerspiegel, is licht verteerbaar, heeft een hoog aminozuurgehalte en is een bron van vitamine D, E en K.

 

Erwten Eiwit Isolaat > Stimuleert spiergroei en herstel. Bevat alle essentiële aminozuren, is hypoallergeen, licht verteerbaar, helpt bij gewichtsbeheersing en wordt gemakkelijk door het lichaam opgenomen.

 

Per Vegan eiwitpoedermerk zijn er verschillende ingrediënten die worden gekozen om een basis te vormen. Zo kan er ook gekozen worden voor Sojaproteïne of Hennepproteïne.

 

 

Eiwitpoeders en spiergroei

 

Zoals je hierboven hebt gelezen zijn eiwitten het hoofdingrediënt van elk eiwitpoeder. Daarom zal het niet verrassend zijn dat eiwitten het belangrijkste bestandsdeel zijn op de weg naar meer spiergroei. Eiwitten maken de groei van nieuwe spiercellen namelijk mogelijk.

 

Afhankelijk van jouw trainingsintensiteit en lichaamsgesteldheid (lengte, gewicht, leeftijd, etc.) wordt de behoefte aan eiwitten groter. Voor spiergroei is, in combinatie met eiwitten, krachttraining erg van belang.

 

Het is ook belangrijk om in een calorie-overschot te komen, waardoor jouw lichaam in anabole stand gaat en er spiergroei ontstaat. De anabole fase wordt ook wel de opbouwstofwisseling genoemd. In deze fase zijn je cellen bezig met de opbouw van stoffen. Voedingsstoffen (glucose, aminozuren, vetzuren) die je via je voeding hebt opgenomen worden gebruikt om lichaamseigen stoffen op te bouwen.

 

Voor spieropbouw wordt een calorieoverschot van 300-500 calorieën aangeraden. Het wordt aangeraden om 1,5 – 1,8 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag te eten, wanneer jij spiergroei als doel hebt. Stel jij weegt 60 kilo, dan zou dit 102 gram eiwit per dag zijn.

 

Wil jij graag een sixpack? Lees dan hier hoe jij een sixpack kan krijgen! 

 

 

Eiwitpoeders van Green Harvey

 

De eiwitpoeders van Green Harvey bevatten hoogwaardig eiwit wat ervoor zorgt dat jij jouw spiergroei doel behaalt. Bij onze eiwitpoeders is de keuze gemaakt om diverse superfoods toe te voegen, wat ervoor zorgt dat jouw immuunsysteem, energielevels, huid, haar, stemming en nog veel meer wordt verbeterd. Klik hier om de werking van alle ingrediënten te ontdekken.