Toch niet tevreden of per ongeluk een beschadigde zending? Dat kan gebeuren en daar doen wij niet moeilijk over. Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen. Lees van tevoren eerst goed onze retourspecificaties, zoals hieronder opgesteld. 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

1. Via portal (regulier retourneren) > Zodra jouw bestelling onderweg is, ontvang je een mail van ons genaamd 'Jouw bestelling is onderweg! 🚚'. In deze mail is een link te vinden die je doorzet naar een portal waarin je jouw bestelling kan volgen (Track & Trace). In deze portal zie je rechts de optie 'Zending retour sturen'. Vanuit hier kan je een retourlabel genereren en eenvoudig het pakket terugsturen naar ons.

Let op > De retourkosten zijn voor eigen rekening.

2. Via Green Harvey (wanneer er iets mis is met het product) > Stuur een mail naar hello@greenharvey.com met de reden van retourneren. Vervolgens gaan wij het verzoek onderzoeken en ontvang je van ons:

- Een retourformulier.

- Een verzendlabel voor het terugsturen.

Let op! > Deze optie wordt aangeraden wanneer het product kapot is aangekomen o.i.d. (zie onderstaande informatie voor meer opties). Als het product namelijk door onze fout verkeerd is, betalen wij de verzendkosten.

 

Retourneren (algemeen)

 1. Een consument kan een online aankoop gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van reden ontbinden op voorwaarden dat:
 • Het product niet is gebruikt
 • Het geen product is dat snel kan bederven, zoals voedsel of bloemen
 • Het geen product is dat speciaal voor de consument op maat is gemaakt of aangepast
 • Het geen product is dat niet kan worden teruggestuurd om hygiënische redenen (ondergoed, badkleding, enz.)
 • De verzegeling nog intact is, indien het gaat om gegevensdragers met digitale inhoud (dvd’s, cd’s, etc.)
 • Het product geen reis, vervoersticket, cateringopdracht of vorm van vrijetijdsbesteding is
 • Het product geen los tijdschrift of losse krant is
 • Het geen (opdracht tot) spoedreparatie betreft
 • De consument niet heeft afgezien van zijn herroepingsrecht
 • De Vegan eiwitpoeder zak nog niet geopend is
 • Het product in een normale omgeving heeft gestaan (koel en droog) met een maximale temperatuur van 25 graden Celsius.
 1. De bedenktijd van 14 dagen zoals in lid 1 genoemd, vangt aan:
 • Op de dag nadat de consument het laatste product of onderdeel heeft ontvangen van 1 bestelling
 • Zodra de consument het eerste product bij een abonnement heeft ontvangen
 • Zodra de consument een dienst voor het eerst heeft afgenomen
 • Zodra de consument bevestigd heeft dat hij digitale inhoud via internet gaat afnemen 
 1. De consument kan zijn beroep op het herroepingsrecht kenbaar maken via hello@greenharvey.com.
 2. De consument is verplicht om het product binnen 14 dagen na het kenbaar maken van zijn herroepingsrecht te retourneren aan Green Harvey, bij gebreke waarbij zijn herroepingsrecht komt te vervallen.
 3. Indien de aankoopkosten incl. de overige kosten, zoals verzendkosten, administratiekosten e.d. (met uitzondering van eventuele extra kosten die voortvloeien uit de keuze van de klant voor een andere leveringsmethode dan de goedkoopste standaardlevering die door ons wordt aangeboden) volgens wet voor terugbetaling in aanmerking komen zal Green Harvey deze kosten binnen 14 dagen na ontvangst van het tijdige beroep op het herroepingsrecht, terugbetalen aan de consument, op voorwaarde dat de consument het product tijdig aan Green Harvey heeft geretourneerd. Voor deze terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat de klant voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders met de klant is overeengekomen; in geen geval wordt deze terugbetaling bij de klant in rekening gebracht.
 4. De consument is verantwoordelijk voor het betalen van zijn/haar eigen verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als de consument een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op de terugbetaling. 

Green Harvey kan de terugbetaling weigeren totdat wij de goederen terug hebben ontvangen of totdat de klant het bewijs heeft geleverd dat de klant de goederen heeft geretourneerd, afhankelijk van wat het eerst gebeurt. De klant dient de goederen onverwijld en in ieder geval binnen veertien dagen na de datum waarop de klant ons in kennis stelt van de opzegging van deze overeenkomst, aan ons terug te sturen of te overhandigen. Deze termijn wordt geacht in acht te zijn genomen indien u de goederen vóór het verstrijken van de termijn van veertien dagen verzendt.

De klant is alleen aansprakelijk voor waardeverlies van de goederen als dit waardeverlies het gevolg is van de behandeling van de goederen die niet nodig is voor het testen van de aard, de eigenschappen en het functioneren van de goederen.

7. Green Harvey is niet aansprakelijk voor zoekrakende pakketten, wanneer de klant dit retourneert.

 

Retourneer beleid abonnementen

Wanneer jij je aanmeldt voor het Green Harvey lidmaatschap, bieden we een tevredenheidsgarantie van 14 dagen op jouw eerste abonnementsbestelling. Ons doel is om je van binnen en buiten op jouw best te laten voelen, dus als je in die tijd niet tevreden bent, neem dan contact met ons op via hello@greenharvey.com zodat we je kunnen helpen het meeste uit jouw proteïne poeder te halen, of je de meest up to date retourneer informatie te bieden.

De 14 dagen garantie is alleen geldig op de eerste verzending.

 

Garantie 

 1. Voor de producten van Green Harvey geldt een wettelijke garantie: recht op een goed product, van 6 maanden. De klant moet kunnen bewijzen dat het leveren van een slecht product door Green Harvey is geleverd. De klant moet voldoen aan de volgende voorwaarden:
 • De klant heeft het product op een normale manier gebruikt.
 • De klant heeft het product niet zelf kapot gemaakt of beschadigd.
 • Het is geen normale slijtage.
 • De klant heeft het product goed onderhouden.
 • De klant bij Green Harvey klaagt binnen twee maanden nadat de klant ontdekte dat het product niet goed is.
 1. De garantie met betrekking tot producten is uitsluitend van toepassing op defecten, veroorzaakt door ondeugdelijk(e) fabricage, constructie of materiaal.
 2. De garantie geldt niet in het geval van normale slijtage en van schade ontstaan als gevolg van ongevallen, aangebrachte wijzigingen aan het product, nalatigheid of ondeskundig gebruik door de klant, alsmede wanneer de oorzaak van het defect niet duidelijk kan worden vastgesteld.
 3. Het risico van verlies, beschadiging of diefstal van de producten die het voorwerp zijn van een overeenkomst tussen partijen, gaat over op de klant op het moment waarop deze juridisch en/of feitelijk worden geleverd, althans in de macht van de klant komen of van een derde die het product ten behoeve van de klant in ontvangst neemt.
 4. Green Harvey garandeert niet dat de resultaten die worden verkregen uit het gebruik van de dienst accuraat of betrouwbaar zijn.

 

Ruilen 

 1. Ruilen is alleen mogelijk als aan de volgende voorwaarden is voldaan:
 • Ruilen vindt plaats binnen 14 dagen na aankoop ten overlegging van de originele factuur
 • Het product wordt teruggebracht in de originele verpakking c.q. met de nog aangehechte originele (prijs)kaartjes
 • Het product is nog niet gebruikt
 1. Afgeprijsde artikelen, niet-houdbare artikelen zoals levensmiddelen, op maat gemaakte artikelen of speciaal voor de klant aangepaste artikelen kunnen niet worden geruild.
 2. Wanneer de klant een product wilt ruilen, dan moet de klant een bericht sturen naar hello@greenharvey.com. In de mail graag het volgende benoemen/invoegen:
 • De factuur
 • Reden voor ruilen
 • Voor welk product de klant graag wilt ruilen
 1. Alle eventuele bijkomende kosten voor het ruilen van de producten, zoals verzendkosten zijn voor rekening van de klant.