imgimg
Ons verhaal

 

 

 

 

 

 

 

 

img
De reis die alles veranderde...

Hi!

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Ik ben Iris van der Hoeven en de eigenaresse van Green Harvey. De producten die ik heb ontwikkeld zijn vanuit passie ontstaan, maar waar staan wij nou voor en hoe is Green Harvey ontstaan?

 

Al jarenlang heb ik een passie voor voeding en fitness. Mijn gehele keukenkast in mijn ouders huis stond destijds vol met potjes superfood en eiwitpoeders die ik her en der probeerde.

 

Mijn zus woonde in 2019 in Australië voor een jaar en ik mocht haar als 17-jarige alleen gaan bezoeken (spannend!). Het was een enorm lange vlucht via Amerika met als eindpunt het stralende Sydney. Eenmaal daar aangekomen werd ik meteen ondergedompeld in de surf cultuur van Australië en werd ik (met een enorme jetlag) meegenomen naar Bondi Beach.

 

Wat ik daar zag was fantastisch mooi en elke dag gingen mijn zus wel naar een andere smoothie bowl plek. Bij een enorm leuke plek genaamd Manly Beach namen wij voor de zoveelste keer een smoothie bowl en wat mij opviel is dat elke smoothie bowl tent ons vroeg of wij een eiwitpoeder of superfoods eraan toe wilden voegen. Dit leek erg op het toevoegen van allerlei poeders zoals ik thuis al deed en zette mij op het denken…

imgimg
“Waarom is er geen eiwitpoeder met een plantaardige eiwitbron én krachtige superfoods in 1?"
img
Start productie en pijnpunten

Met die gedachte in mijn hoofd vloog ik weer teug naar Nederland, waar ik bijna met het 3e jaar startte van mijn studie ondernemerschap & retail management aan de hogeschool van Rotterdam.

 

Dat studie jaar moest ik stage gaan lopen, maar kon ik ook een aparte route volgen waardoor ik stage kon lopen in mijn eigen bedrijf. Hiervoor moest ik pitchen en ik kwam erdoorheen met Green Harvey. Mijn hele avontuur startte hier en uiteindelijk heb ik ook mogen afstuderen op mijn eigen bedrijf.

 

Doordat deze kans voor mij lag, heb ik 2 jaar lang kunnen toewijden aan het uitzoeken en opzetten van het bedrijf. Die 2 jaar gingen dus echt alleen nog over het produceren. Ik wilde namelijk het beste van het beste ontwikkelen.

 

De eerste stap hierbij was om voedingsexperts aan te laten sluiten om zo een krachtige ingrediënten lijst te creëren met de juiste voedingsstoffen. Ook hebben wij een onderzoek gehouden over de pijnpunten die de meeste sporters ervaarde na het gebruik van eiwitpoeders. Dat waren voornamelijk deze klachten:

 

 • Een opgeblazen gevoel/slechte vertering
 • Een slechte huid (acne)
 • Geen lekkere smaak
imgimg
Hoe hebben wij die pijnpunten aangepakt?
img

Dit werden erg belangrijke punten om mee te nemen tijdens de ontwikkeling van de producten. Hieronder zie je een overzicht van hoe wij die punten specifiek hebben opgelost:

 

 • Een opgeblazen gevoel > Spijsverteringsenzymen en acacia vezels zorgen ervoor dat jouw vertering beter verloopt, dat je geen opgeblazen gevoel krijgt én dat je de voedingsstoffen zelfs beter opneemt. Hierdoor behaal je meer resultaten.

 

Ook is lactose vaak een boosdoener van een opgeblazen gevoel (en een slechte huid). Lactose zijn melksuikers die in zuivel voorkomen. Doordat onze producten lactose vrij zijn, ervaar je deze negatieve punten dus niet.

 

 • Een slechte huid > Zoals hierboven genoemd, zorgt lactose (aanwezig is whey producten) ervoor dat je een slechte huid kan krijgen. Doordat onze producten geen lactose bevatten, ervara je dit probleem dus niet. Ook zijn er krachtige superfoods toegevoegd, zoals maca poeder. Maca staat erom bekend dat het zorgt voor een verbetering van jouw huid.

 

 • Geen lekkere smaak > Om de lekkerste smaken te creëren hebben wij gekozen voor natuurlijke aroma’s, waardoor onze drie heerlijke smaken zijn ontstaan: Berrylicious, Vanilla & Cookie Dough.
imgimg
Eindproduct!

 

Het eindproduct zijn dus Vegan eiwitpoeders met superfoods geworden, die zorgen voor meer spiergroei en sneller herstel van spieren. Daarnaast elimineren ze de meest voorkomende pijnpunten waar sporters tegenaan lopen en profiteert elke sporter van de voordelen van de superfoods:

 

 

 • Verhoging van immuunsysteem
 • Meer energie
 • Verbetering huid
 • Verbeterde hersenfunctie
 • Veel vitamines & mineralen
 • Verbeterde hormoonbalans

 

 

 

 

 

 

 

 

Vegan eiwitpoeder Vanille
€29,95
€25,95
Sold out
Vegan eiwitpoeder Cookie Dough
€29,95
€25,95
Sold out
Vegan eiwitpoeder Berrylicious
€29,95
€25,95
Sold out