Private Label

Laat jouw eigen Vegan eiwitpoeder lijn ontwikkelen

Onze recepturen, in jullie branding en visie.

Download Algemene Voorwaarden Private Label

Hoe werkt het?

Bij Green Harvey bieden we het concept 'Green Harvey private label' aan. Hier geven wij sportscholen de mogelijkheid om een eigen Vegan eiwitpoeder lijn te starten. Sportscholen mogen onze smaken/recepturen gebruiken en wij gaan verder aan de slag om alles van A-Z te realiseren. 

- Afname/prijs. Wij bieden een lage minimale afname aan van 400 zakken. Dit maken wij mogelijk, omdat wij bij een private label project meerdere partijen in een keer koppelen. Wanneer jullie alles bij een producent afnemen, is de minimale afname 1500 zakken (wat al snel €20.000 zal kosten).

- Expertise. Wij zijn sinds 2020 opgericht en weten dus precies waar we op moeten letten/regelen bij het realiseren van zo'n project. Als jullie dit zelf zouden moeten uitvoeren gaat hier makkelijk 1,5 jaar overheen. Wij maken dit mogelijk in slechts 1,5-2 maanden (als alle externe factoren meezitten).

- Kwaliteit. Bij Green Harvey gaan we voor kwaliteit en dit zal zich ook vertalen in de manier waarop we met jullie communiceren en de producten. Wij werken proactief en denken zoveel mogelijk mee.

- Extra services. Wij willen dat jullie zoveel mogelijk gaan groeien en daarom bieden wij extra services aan. Denk hierbij aan het opstellen van een jaarplan, maandelijkse marketingacties, etc. Klik hier om een overzicht van onze extra services te bekijken.

Start samenwerking

Bij een nieuwe samenwerking hebben we vaak eerst telefonisch contact om de wensen te bespreken. Naar aanleidng daarvan gaan we een eerste meeting inplannen (indien gewenst) om alles helder in kaart te brengen. Ook wordt er dan een offerte opgesteld en toegestuurd.

Nadat de offerte is geaccepteerd/getekend, gaan we een intake 'design sessie' inplannen met onze designer. Hier gaan we stapsgewijs jullie droomlabels ontwerpen. Vervolgens zal onze designer hierbij aan de slag gaan en volgen er een aantal feedbackrondes.

Nadat de labels definitief zijn, nemen wij verder alles uit handen en sturen we een opleverdatum toe, zodra de productie concreet is.

Indien er extra services zijn afgenomen, zullen we de sessies/uitwerking hiervan inplannen en gaan we aan de slag!

Transparante prijzen

Proactieve services

Kwaliteit staat voorop

Start samenwerking.jpg__PID:507e07a4-5f93-4988-9654-b0004002f8d4

Neem contact met ons op!

Contactpersoon

Iris van der Hoeven - CEO

E-mail

iris@greenharvey.com

Telefoonnummer

+31 085 06 08 486

Project Fempowerment Studio.jpg__PID:747c8549-01e8-4f11-88cb-f20d979b4da6

Of vul het formulier in:

- Spark version 1.2.0