Onze Vegan Eiwitpoeders

Glutenvrij, sojavrij en zuivelvrij!

img
img
Nadelen eiwitpoeder met soja

Bij  het gebruik van producten waar soja in is verwerkt, moet je rekening houden met een x aantal mogelijke nadelen:

 

- Kan allergieën en kruisallergieën veroorzaken > Soja is een mogelijk allergeen en moet daarom op de verpakking worden vermeld. Mensen die allergisch zijn voor peulvruchten, zoals pinda's moeten voorzichtig zijn. Dit komt door de mogelijke kruisbesmettingen.

 

- Verslechterde hormoonbalans > Soja bevat phyto-oestrogeen, ons lichaam beschouwt dit als natuurlijke oestrogeen. Bij mannen kan dit leiden tot een schommelende testosteronspiegel, onvruchtbaarheid, afname van spermacellen en een verhoogde kans op kanker. Bij vrouwen kan het oestrogeen dominantie veroorzaken, wat weer gelinkt wordt aan onvruchtbaarheid, menstruatieproblemen en het risico op kanker en dan met name borstkanker.

 

- Beperkte aanwezigheid van aminozuur methionine > Methionine is een essentiële aminozuur en wordt dus niet door het lichaam zelf aangemaakt. Methionine moet je uit eiwitrijk eten halen en als jij soja eet als eiwitbron, dan kan er een tekort ontstaan.

img
Voordelen eiwitpoeder met soja

Hoewel er momenteel vaker negatieve berichten binnenkomen over soja, dan positieve bevat soja ook een aantal positieve onderdelen:

 

- Rijk aan eiwit > Soja is rijk aan eiwit, waardoor het vaak in eiwitpoeders wordt verwerkt.

 

- Onverzadigde vetten > Soja bevat onverzadigde vetten, wat betekent dat dit goede vetten zijn.

 

- Rijk aan ijzer > Soja is rijk aan ijzer en ijzer is weer goed voor de vorrming van hemoglobine, een onderdeel van rode bloedcellen.

 

- Rijk aan Vitamine B1 > Thiamine is onmisbaar voor de energievoorziening en voor een goede werking van de hartspier en het zenuwstelsel.

 

- Glutenvrij > Soja is van nature glutenvrij, wat goed is voor mensen met een intolerantie.

€25,95 €29,95
success_icon Added to cart
success_icon falied
img
Sojavrije Vegan Eiwitpoeders van Green Harvey!

Klaar om jouw sportprestaties naar het volgende niveau te brengen? Bruine rijsteiwit en erwten eiwit isolaat vormen de basis van de Vegan Eiwitpoeders en zorgen voor spieropbouw en sneller herstel van spieren.

 

Naast de basis bevatten de eiwitpoeders zo'n 7-8 krachtige superfoods, zoals Maca poeder, palmvrije MCT-poeder en rode bietenpoeder. De superfoods zorgen voor een verbetering van het immuunsysteem, hersenfunctie, sportprestaties, energie en huid.

 

Met de Vegan Eiwitpoeders zijn de lekkerste recepten te maken, zoals een sojavrije eiwitshake. Bekijk hier onze receptenpagina.

Onze producten
Reviews

Lees hier de ervaringen van klanten!

Super lekker en goed!

"Heerlijke plantaardige proteïne van hoge kwaliteit. De webshop is overzichtelijk, geeft goede uitgebreide informatie en veel tips. Verzending is snel. De smaken zijn heerlijk. Ik ben fan."

Erg lekker in een smoothie!

"Berrylicious is een aangename toevoeging aan mijn smoothie in de ochtend. Ik zit er goed vol van en de smaak is erg lekker! Ik voel mij een stuk fitter gedurende de dag."

Heerlijk!

"Heerlijke plantaardige proteïne van hoge kwaliteit. De webshop is overzichtelijk, geeft goede uitgebreide informatie en veel tips. Verzending is snel. De smaken zijn heerlijk. Ik ben fan!"

img
Banaan-Spelt Pannenkoeken

Fluffy pannenkoekjes met een knapperig randje! Ook nog is super gezond en heerlijk.

 

INGREDIËNTEN

 

1 banaan
100 gram speltmeel
1,5 tl bakpoeder
150 ml amandelmelk
1 ei
1 el rauwe cacao poeder
Kokosolie (om in te bakken)
 
Topping:
 
1 el cacao nibs
Scheutje maple syrup
Verse aardbeien
Bekijk recept
Veelgestelde vragen
Hoe lang gaat 1 zak mee?
 

Uit 1 zak eiwitpoeder (500 gram) kunnen 20 porties gehaald worden. Wanneer je elke dag 25 gram eiwitpoeder gebruikt, kan je met 1 zak ongeveer 3 weken doen. 

 

 
Hoe te gebruiken?
 
 
Hoe werkt een abonnement?
 
 
Hoe werkt de verzending?
 
 
Wanneer kan ik de eiwitpoeders gebruiken?
 
 
Zijn de producten Vegan en gluten-, zuivel- en sojavrij?
 
 
Zijn de producten geschikt voor mij?
 
 
Waar zijn de superfoods goed voor?
 
 
Wat maakt de eiwitpoeders van Green Harvey uniek?